Welkom

Welkom op de website van Elckerlyc, basisschool voor freinetonderwijs.               

De school wordt gerekend tot het vernieuwingsonderwijs. Op Elckerlyc wordt gewerkt volgens depedagogisch-didactische visie van pedagoog en onderwijzer Celestin Freinet. We gaan uit van de belevingswereld van de kinderen. Onderwerpen of thema’s kunnen door de kinderen zelf worden ingebracht. Onze visie is duidelijk zichtbaar in de vergaderingen die in de groepen worden gehouden. In deze vergaderingen bepalen de leerlingen met elkaar voor een groot deel het kenmerkende veilige en democratische klimaat op de Elckerlyc. Vanuit onze visie en werkwijze ontwikkelen de leerlingen zich tot verantwoordelijke, zelfstandige en nieuwsgierige kinderen die met plezier naar school gaan.


Mocht u interesse hebben om onze school te bezoeken en zo de fijne sfeer en het mooie onderwijs in het echt te ervaren, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. klik hier!

Elckerlyc maakt deel uit van ISOB, het bestuur voor openbaar onderwijs in de regio.
Afbeeldingsresultaat voor ISOB

Superjuf!

In het kader van de verkiezingen heeft ISOB een film laten maken om zo veel mogelijk mensen eraan te herinneren dat het belangrijk is dat ze stemmen op partijen die het goed voor hebben met het basisonderwijs. De film is gemaakt met behulp van onze eigen groep 6 en superjuf Jessica! We zijn enorm trots op de acteurs en het mooie resultaat en hopen dat hij een groot publiek zal bereiken.
Veel kijkplezier!

Superjuf from ISOB on Vimeo. 
  • 22 december 2021 Kerstviering.
  • 24 december 2021 alle kinderen vrij!
  • 27 december 2021 Kerstvakantie
  • 28 december 2021 Kerstvakantie
  • 29 december 2021 Kerstvakantie

naar de volledige kalender...

Nieuws

slider latest news placeholder

 
Basispoort    login    Esis    Sharepoint     Gynzy